Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βιθέντε Ιμπόρα από τη Βιγιαρεάλ, η οποία την τελευταία σεζόν τον είχε παραχωρήσει ως δανεικό στη Λεβάντε της Segunda Division, είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία.

Οι Ερυθρόλευκοι, όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα, δεν βιάζονται ιδιαίτερα στις μεταγραφές αφού θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για τις επιλογές τους. Και με δεδομένο ότι τόσο ο προπονητής όσο και ο τεχνικός διευθυντής είναι Ισπανοί, δεν είναι παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι σε αυτή τη χώρα θα κινηθούν κυρίως.

Αυτό υποστηρίζει και το Relevo, το οποίο τονίζει σε δημοσίευμά του ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Ιμπόρα. Ο 35χρονος Ισπανός χαφ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Λεβάντε την τελευταία σεζόν, ομάδα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη La Liga.

Ο ίδιος, επομένως, δεν επιθυμεί να παραμείνει εκεί, ενώ στη Βιγιαρεάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, δεν υπολογίζεται πλέον. Έτσι, ο δρόμος για να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα είναι ανοιχτός σύμφωνα με τους συμπατριώτες του και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως είναι έτσι.