Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μπει στην… πίστα του Wimbledon αύριο (4/7) κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ (νο. 91 στον κόσμο) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του διάσημου τουρνουά τένις, ενώ η σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει να αποτελεί το… επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αθλήματος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε ερώτηση για το ποια γυναίκα θα ήθελε να έχει παρτενέρ σε έναν αγώνα μεικτού διπλού. Κι εκείνος δεν είπε την Ισπανίδα σύντροφό του μιας και η ερώτηση αφορούσε για πρόσωπα εκτός του κόσμου του τένις, αλλά θυμήθηκε τη Μάργκοτ Ρόμπι, για την οποία δεν σταματούσε να μιλάει στη διάρκεια του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο.

«Η παρτενέρ των ονείρων μου για έναν αγώνα διπλού;», αναρωτήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Ξέρεις, το καλό είναι πως η σύντροφός μου (σ.σ. Πάουλα Μπαντόσα) με υποστηρίζει σε αυτό γιατί κι εκείνη είναι μεγάλη θαυμάστριά της… Οπότε θα πω την Μάργκοτ Ρόμπι. Είμαι χαρούμενος με αυτή την επιλογή».

Οι εξομολογήσεις του ζευγαριού

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα απάντησαν σε… τεστ που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό της Ισπανίδας τενίστριας στο TikTok κι εκεί εξομολογούνται διάφορα για την σχέση τους. Όπως για παράδειγμα πως ήταν ο Έλληνας σταρ εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση κι εκδήλωσε τα συναισθήματά του, εκείνος που επιχείρησε να τη φιλήσει κι εκείνος που είναι ο πιο ρομαντικός και της είπε «σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά.