Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Μπουανά Σαμάτα και τα βρήκε και με τη Φενέρμπαχτσε για την αποδέσμευσή του, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση και του Μπάμπα Ράχμαν αφού φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία και με την Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Οι Θεσσαλονικείς πρέπει να… ανεβάσουν ρυθμό στα μεταγραφικά ώστε να έχουν έτοιμο το ρόστερ για τη νέα σεζόν όσο το δυνατόν πιο σύντομα και όλα δείχνουν ότι σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση δύο παικτών.

Ο ένας, ως γνωστόν, είναι ο Σαμάτα με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών, με τον ΠΑΟΚ να τα βρίσκει και με τη Φενέρμπαχτσε στην οποία θα δώσει ένα μικρό ποσό προκειμένου να αποδεσμευτεί ο επιθετικός από την Τανζανία.

Την ίδια ώρα, ευχάριστα είναι τα νέα και από Λονδίνο αφού υπάρχει συμφωνία και με την Τσέλσι για τον Μπάμπα Ράχμαν. Μια συμφωνία που προβλέπει ότι η αγγλική ομάδα θα πάρει ένα ποσό σε περίπτωση επίτευξης στόχων τη σεζόν 2023-24, η οποία είναι και η τελευταία του συμβολαίου του Γκανέζου αριστερού μπακ-χαφ με την Τσέλσι.