Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με τη διοίκηση του συλλόγου, τον αθλητικό διευθυντή Αντόνιο Κορδόν και τον καινούριο προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ να προσπαθούν να ενισχύσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους φέρεται να είναι και ο Μαρκ Μπάρτρα.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα για να γίνει ο… διάδοχος του Ζεράρ Πικέ κι έπειτα αγωνίστηκε στις Ντόρτμουντ, Μπέτις και Τράμπζονσπορ, είναι από τους «εκλεκτούς» του Κορδόν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Άλλωστε, ο Κορδόν τον είχε επιλέξει και για την Μπέτις.

Ο 32χρονος Μπάρτρα, συμπαίκτης την περασμένη σεζόν με τους Τάσο Μπακασέτα (με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση) και Μανώλη Σιώπη στην Τουρκία, είναι διαθέσιμος προς παραχώρηση από την τουρκική ομάδα. Έχει συμβόλαιο ως το 2025 και αμείβεται με περισσότερα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Πέραν του Ολυμπιακού, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ενδιαφέρεται και η Τζιρόνα για την περίπτωσή του.

Διακοπές με την σύντροφό του

Κι ενώ ο Μαρκ Μπάρτρα περιμένει να μάθει νέα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, περνάει τις διακοπές του με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Τζέσικα Γκοϊκοετσέα. Μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας, η Καταλανή καλλονή έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως η πιο όμορφη και η πιο «καυτή» γυναίκα στον κόσμο.

Μάλιστα, ο Μπάρτρα προπονείται μαζί της προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα ώστε όταν ξεκαθαρίσει το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθήσει το νέο του συλλόγου.

Ο 32χρονος και η 26χρονη μετά από πολλούς μήνες φημών και σεναρίων, επιβεβαίωσαν την σχέση τους τον περασμένο Ιανουάριο.