Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήδη βρίσκεται στην Αγγλία και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Wimbledon και καθώς είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά Grand Slam, οι σπόνσορές του τον επέλεξαν για να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα χιουμοριστικό προωθητικό βίντεο.

Το κλιπ αρχίζει δείχνοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά να υποτίθεται πως βρίσκεται σ’ ένα πολυτελές ραφτάδικο της Saville Row, ενώ κρατάει ένα κινητό στο χέρι και μιλάει ζωντανά με τους ακολούθούς του στο διαδίκτυο. «Είναι γεμάτο εκπλήξεις…», ακούγεται να λέει, ενώ ένας ράφτης τον μετράει με μια μεζούρα. «Εδώ μου παίρνουν τα μέτρα σήμερα», συνέχισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ξαφνικά, όμως, ακούγεται ο ήχος της μπάλας του τένις και η φωνή ενός διαιτητή: «Ησυχία παρακαλώ». Αμφότερα, σα να προκαλούν αμηχανία στον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά όχι και στον… ράφτη. Του παίρνει το κινητό από το χέρι και του τοποθετεί τη ρακέτα και τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την μπάλα που πήγε προς το μέρος του. Σε παρόμοιο βίντεο πρωταγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, αλλά και άλλοι πρωτοκλασάτοι τενίστες.

Το κυρίως ταμπλό του ατομικού των ανδρών του Wimbledon θα αρχίσει στις 3 Ιουλίου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του. Για την ώρα βρίσκεται σε φάση προπονήσεων μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.