Η Γιουβέντους έμεινε εκτός Champions League μετά το -10 που της επιβλήθηκε από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και θα πρέπει να συμμετάσχει στο Europa Conference League τη νέα σεζόν, με το κλαμπ όμως να είναι έτοιμο να αποσυρθεί αν κλείσει η συμφωνία για την οποία συζητάει με την UEFA.

Οι Τορινέζοι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 10 βαθμών φέτος επειδή κρίθηκε ότι ήταν υπερβολικά τα ποσά που εμφανίζονταν σε κάποιες ανταλλαγές παικτών, αν και δεν υπάρχει σχετικός νόμος. Όπως και να έχει, η τιμωρία ήταν το -10, το οποίο αρκούσε για να την αφήσει εκτός 4άδας, αν και τερμάτισε στην 3η θέση με βάση τους βαθμούς που πήρε στο γήπεδο.

Από το Champions League, επομένως, η Γιούβε βρέθηκε στο Europa Conference League, στο οποίο όμως, όπως φαίνεται, δεν θα παίξει. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Μπιανκονέρι είναι σε συζητήσεις με την UEFA, η οποία είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει έρευνα για να δει αν είχε παραβιαστεί η συμφωνία που είχε γίνει για το Financial Fair Play, βασιζόμενη στις αποφάσεις της ιταλικής αθλητικής δικαιοσύνης.

Συζητήσεις που αφορούν το εξής: Να αποσυρθεί η Γιουβέντους από το Conference League και να κλείσει ο φάκελος της UEFA για το θέμα του Financial Fair Play.