Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Ίντερ στον τελικό του Champions League με στόχο να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης και να κάνει το τρεμπλ, με τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, τον σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, να δίνει το παρών στο γήπεδο για πρώτη φορά έπειτα από 13 χρόνια και μόλις για δεύτερη συνολικά.

Ο σεΐχης Μανσούρ, αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αγόρασε τις μετοχές της Σίτι το 2008 και δύο χρόνια μετά, το 2010, είχε πάει για πρώτη φορά στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα με τη Λίβερπουλ.

Από τότε πέρασαν 13 χρόνια, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα, έχει παίξει σε ακόμη έναν τελικό του Champions League, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν πήγαινε ποτέ στο γήπεδο… Μέχρι που ήρθε, τώρα, ο φετινός τελικός με την Ίντερ.

Ο Άραβας μεγαλομέτοχος της Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και θα βρίσκεται κανονικά στο γήπεδο απόψε (10/6), με την ελπίδα να πανηγυρίσει μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους παίκτες την κατάκτηση του Champions League.