Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει την προεκλογική περιοδεία του και σήμερα (10/6) βρέθηκε και στην πλατεία Κουφαλίων στη Θεσσαλονίκη, από όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως η κυβέρνηση έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει και τώρα περιμένει τη συνεργασία με τον επενδυτή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε μια σειρά θεμάτων στην προεκλογική ομιλία του, χωρίς να παραβλέψει και το θέμα του νέου γηπέδου του δικεφάλου του βορρά. Ένα θέμα για το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τα εξής…

«Και έχουμε και ακόμα κάποιες εκκρεμότητες εδώ. Μια δέσμευσή μας την οποία πρέπει να υλοποιήσουμε εδώ για τη βόρεια Ελλάδα. Λοιπόν, γήπεδο και στον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν είχαν δρομολογηθεί τόσα σημαντικά, τόσα μεγάλα έργα.

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, να πω μία κουβέντα ακόμα, ότι πολεοδομικά το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. Εμείς κάναμε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο εδώ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και αυτή ένα -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου».