Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros και αυτό σίγουρα δεν τον έκανε χαρούμενο, στην προσωπική του ζωή όμως τα πράγματα φέρονται να πηγαίνουν πολύ καλύτερα αφού οργιάζουν οι φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Η Μπαντόσα αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά λόγω τραυματισμού αλλά παρέμεινε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει αγώνες και μάλιστα φρόντισε να κάθεται κοντά στο box του Έλληνα τενίστα στον αγώνα του με τον Όφνερ.

Αυτό έφερε τις πρώτες φήμες, οι οποίες έγιναν πολύ πιο έντονες όταν οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ που έχουν στο Spotify. Λίγες ώρες μετά, βέβαια, η Μπαντόσα έγραψε στο Twitter ότι περιμένει μπόνους από το Spotify λόγω του ντόρου που προκλήθηκε έπειτα από αυτή την κίνησή της με τον Τσιτσιπά, αλλά οι φήμες ότι είναι ζευγάρι παραμένουν.

Στέφανος Τσιτσιπάς Πάουλα Μπαντόσα

Από εκεί και πέρα, αν έχουν ή όχι βάση, αν όντως είναι μαζί ή απλά κάνουν το… παιχνίδι τους για να γίνεται «θόρυβος» γύρω από τα ονόματά τους στα social media, θα φανεί προσεχώς.