Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με νέες δηλώσεις, που έκανε στην πατρίδα του, χαρακτήρισε «λάθος» την τακτική του ισχυρού άνδρα της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, να αποφασίζει για τα πάντα στην ομάδα, παρεμβαίνοντας στην συγκρότηση της ενδεκάδας και των αλλαγών κατά τη διάρκεια των αγώνων.

«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συνέβαινε αν άφηνε ελεύθερους τους προπονητές, ίσως να είχε πάρει πέντε πρωταθλήματα σερί. Έχει τη δυνατότητα να αγοράζει ότι καλύτερο υπάρχει στη Ρουμανία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ένας προπονητής πρέπει να είναι προπονητής», σχολίασε ο Ρουμάνος τεχνικός και στάθηκε στη σχέση που έχει ο ίδιος με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως επανέλαβε ποτέ δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο.

«Μιλάμε για ποδοσφαιριστές, συζητάμε για καταστάσεις μέσα στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν μου είπε να βάλω κάποιον ή να βγάλω κάποιον από την ομάδα. Είναι όσο καλός πρέπει να είναι ως ο ιδιοκτήτης της ομάδας», είπε ο Λουτσέσκου που παράλληλα, αντέδρασε στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Κλουζ.

«Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, ας μείνουμε σε αυτό. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν είναι αλήθεια. Διαφημίζω εγώ τον εαυτό μου; Δεν έχω ιδέα», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του «Δικεφάλου».

Πηγή: gazzetta