Λίγες ώρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα της Βαλένθια με τη Μαγιόρκα για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της La Liga, ο Τζάστιν Κλάιφερτ έμαθε ότι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, ξυλοκόπησαν τη σύντροφό του και έφυγαν έχοντας κλέψει αντικείμενα αξίας 160.000 ευρώ.

Ο 24χρονος Ολλανδός εξτρέμ ήταν με την αποστολή της Βαλένθια στη Μαγιόρκα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν διαρρήκτες για να μπουν στο σπίτι του. Όπως αναφέρει το Plaza Deportiva, στο σπίτι βρισκόταν η σύντροφος του Κλάιφερτ, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από τη βόλτα του σκύλου τους.

Αποτέλεσμα; Οι διαρρήκτες τη χτύπησαν και στη συνέχεια την ανάγκασαν να τους πει πού θα έβρισκαν πολύτιμα αντικείμενα, φεύγοντας τελικά από εκεί με ρολόγια, κοσμήματα, ακόμη και ρούχα, συνολικής αξίας 160.000 ευρώ.

Ο Κλάιφερτ, φυσικά, ενημερώθηκε αμέσως για το γεγονός και τελικά, αφού πήρε διαβεβαιώσεις ότι η κοπέλα του είναι καλά στην υγεία της, αποφάσισε να παραμείνει στη Μαγιόρκα για τον αγώνα, ο οποίος είναι κρίσιμος από τη στιγμή που η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της και μαθηματικά.