Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-24 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τον Αντόνιο Κορδόν να ευελπιστεί να προχωρήσει σημαντικά ή ακόμη και να «κλείσει» το θέμα της επιλογής του νέου προπονητή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρόλο που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από τους «ερυθρολεύκους» ως ο νέος τεχνικός διευθυντής τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr εργάζεται πυρετωδώς προκειμένου να συμφωνήσει και να καλυφθεί η απόλυτη προτεραιότητα της ομάδας κι έπειτα να πάρουν σειρά άλλα σημαντικά θέματα όπως είναι η κατάρτιση του ρόστερ.

Ο Ισπανός παράγοντας, μάλιστα, εδώ και μέρες έχει δώσει τη λίστα με εκείνους που θεωρεί τους κατάλληλους τεχνικούς για να ηγηθούν του νέου πρότζεκτ με στόχο την ανακατάληψη της κορυφής στη Stoiximan Super League.

Στη λίστα του βρίσκονται οι Αργεντινοί Ερνάν Κρέσπο (μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από την Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ και επιθυμεί να αναλάβει ευρωπαϊκό σύλλογο) και Ντιέγκο Μαρτίνες. Επιπλέον, όμως, στη λίστα του υπάρχουν και άλλα ονόματα. Ανάμεσά τους κι εκείνο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Εσπανιόλ, ενώ στο παρελθόν είχε επιτυχίες με τη Γρανάδα και πέρασε και από την Οσασούνα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, προτού συμφωνήσει ο Κορδόν με τον Ολυμπιακό είχε προταθεί και ο Αντόνι Ιραόλα της Ράγιο Βαγεκάνο, πιθανώς ο πιο πολλά υποσχόμενος προπονητής στο ισπανικό πρωτάθλημα αυτή την στιγμή.

Στόχος του είναι να μπορέσει να προχωρήσει το θέμα του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή ακόμη και να «κλειδώσει» τον στόχο. Βέβαια, από τη μεριά των «ερυθρολεύκων» δεν έχει διαρρεύσει αν κάποιος τεχνικός έχει περισσότερες πιθανότητες ή θεωρείται επικρατέστερος για να αναλάβει.