Στην Αθήνα βρίσκεται ο Αντόνιο Κορδόν ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, συμφώνησε σε όλα και από αύριο Δευτέρα (22/5) αρχίζει δουλειά ως ο νέος τεχνικός διευθυντής, με το deal των δύο πλευρών να προκαλεί αίσθηση όχι μόνο στην Ισπανία αλλά γενικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού πρόκειται για ένα δυνατό όνομα, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι ήταν υποψήφιος ακόμη και για τη Μπαρτσελόνα πριν δύο χρόνια.

Το όνομα του Κορδόν, ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσω της δουλειάς του στη Μπέτις, ήρθε στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες πριν 10 μέρες, με τη διοίκηση να θέτει ως προτεραιότητα τη συμφωνία μαζί του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι είχαν αποφασίσει να περιμένουν την απάντησή του και να μην προχωρήσουν νωρίτερα το θέμα του προπονητή.

Στον Ολυμπιακό υπήρχε αισιοδοξία για θετική απάντηση μετά την πολύ καλή πρόταση που είχαν καταθέσει και τελικά αυτή η αισιοδοξία αποδείχθηκε δικαιολογημένη αφού ο Κορδόν είπε το «ναι» και είναι στην Αθήνα, αρχίζοντας δουλειά από αύριο (22/5).