Η Νάπολι είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας για 3η φορά στην ιστορία της και ο αγώνας με τη Φιορεντίνα για την 34η αγωνιστική της Serie A εξελίχθηκε σε φιέστα, με τους αντιπάλους να κάνουν pasillo για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους οπαδούς να παραληρούν στις εξέδρες κάνοντας και εντυπωσιακό coreo για να το γιορτάσουν.

Οι Παρτενοπέι είχαν καταφέρει μόνο δύο φορές, το 1987 και το 1990, όταν ο ηγέτης τους ήταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, να στεφθούν πρωταθλητές Ιταλίας. Από τότε πέρασαν δεκαετίες και στον ιταλικό νότο περίμεναν καρτερικά την ημέρα που θα επέστρεφαν στην κορυφή και τελικά τα κατάφεραν φέτος.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε εκπληκτική σεζόν και… πέταξε προς τον τίτλο, με αποτέλεσμα τώρα να είναι η ώρα της αποθέωσης, τόσο από τους οπαδούς της όσο και από τους αντιπάλους της.

Στον αγώνα, λοιπόν, με τη Φιορεντίνα, τον πρώτο εντός έδρας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά, οι οπαδοί της Νάπολι έκαναν εντυπωσιακό coreo για να γιορτάσουν το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας, ενώ οι αντίπαλοι έκαναν pasillo στους γηπεδούχους, τιμώντας έτσι την επιτυχία τους.