Η Τότεναμ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (6/5) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League και νίκησε με 1-0 αλλά το γεγονός που ξεχώρισε, όχι για καλό, ήταν η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε παίκτης της και συγκεκριμένα ο Χέουνγκ Μιν Σον από οπαδό, ο οποίος αναμένεται να αποκλειστεί για πάντα από το γήπεδο.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος της Τότεναμ έγινε αλλαγή στο 89ο λεπτό και καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο πέρασε μπροστά από την πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας, ένας εκ των οποίων του επιτέθηκε με διάφορους χαρακτηρισμούς και χειρονομίες.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο αφού το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως στα social media, με την Κρίσταλ Πάλας να τοποθετείται επισήμως αναφέροντας τα εξής…

«Είμαστε ενήμεροι για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media (όπως και για τις αναφορές που στάλθηκαν κατευθείαν σε εμάς) σχετικά με ένα άτομο στις εξέδρες στον αγώνα με την Τότεναμ, το οποίο εμφανίζεται να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς τον Χέουνγκ Μιν Σον. Τα στοιχεία έχουν σταλεί στην Αστυνομία και όταν ο δράστης ταυτοποιηθεί θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τον σύλλογο. Δεν θα ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές».