Ο Αστέρας Τρίπολης είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαράλες, η Λαμία είχε δοκάρι με τον Μεντίνα και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που ικανοποιεί αμφότερες αφού πήραν από ένα βαθμό και πλησίασαν κι άλλο στην παραμονή.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι, χωρίς όμως να έχουν και τις μεγάλες φάσεις. Μια κεφαλιά του Κρέσπι στο 30′ που έφυγε άουτ και ένα δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας στο 39′ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ ήταν ό,τι καλύτερο έκανε ο Αστέρας σε αυτό το διάστημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίως σε θέση άμυνας.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ οι Αρκάδες είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαράλες στην αντεπίθεση αλλά ο Κοσέλεφ απέκρουσε, για να απαντήσει η Λαμία στο 71′, όταν ο Σλίβκα εκτέλεσε φάουλ, ο Μεντίνα έπιασε την κεφαλιά και ο Τσιφτσής απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να σκοράρουν αλλά δεν το έκαναν, με τον Αστέρα να έχει τη δική του μεγαλύτερη ευκαιρία στη συνέχεια με τον Μπαράλες, ο οποίος δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα σε κενή εστία μετά την άστοχη έξοδο του Κοσέλεφ σε εκτέλεση κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τίλικα (91′ Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Μπαρτόλο (76′ Σίτο), Μπαράλες.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνες (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Νταβίντ Σιμόν, Σλίβκα (87′ Μπεχαράνο), Τζανδάρης (68′ Στάνκο), Nούνιες (87′ Τσούκαλος), Μεντίνα, Βέργος (20′ Μανούσος).