Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να επισκεφθεί με την οικογένειά του τη Disneyland και είπε να φορέσει κουκούλα για να μην τον αναγνωρίσουν, η προσπάθειά του όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία και τελικά βρέθηκε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Ο Αργεντίνος άσος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να απολαμβάνει την παρουσία του στο Παρίσι ή τουλάχιστον να προσπαθεί για αυτό.

Όπως έγινε και με την οικογενειακή επίσκεψη στη Disneyland, με τον Μέσι να φοράει κουκούλα για να μην γίνει αντιληπτός. Έγινε όμως και το αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορήσουν βίντεο που τον δείχνουν να βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές του, οι οποίοι δεν ήθελαν να χάσουν την ευκαιρία.

Την ίδια ώρα, ως γνωστόν, συνεχίζονται τα σενάρια για το αν θα ανανεώσει με την Παρί ή αν τελικά θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κρύβει το ενδιαφέρον της, με αποτέλεσμα να μιλήσει για το θέμα και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας.