Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι αυτό της επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, αφού δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, να αναφέρεται στο θέμα.

Οι Μπλαουγκράνα είναι γνωστό ότι επιθυμούν την επιστροφή του Αργεντίνου άσου και αυτό φέρεται να θέλει και ο ίδιος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εύκολα και ο λόγος είναι τα οικονομικά θέματα που έχει το κλαμπ. Μια κατάσταση που δεν έχει λυθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να πρέπει να πωληθούν κάποιοι παίκτες για να ανοίξει χώρος και να μπορέσουν να δηλωθούν νέα συμβόλαια.

Για αυτό το θέμα, λοιπόν, μίλησε ο πρόεδρος της Λίγκας, ο οποίος είπε ότι με τα δεδομένα που επικρατούν σήμερα δεν είναι εφικτή η επιστροφή του Μέσι στη Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει προσεχώς αφού το κλαμπ έχει όλο το καλοκαίρι στη διάθεσή του για να φέρει τους αριθμούς στο επίπεδο που πρέπει.

«Η Μπαρτσελόνα οφείλει να πάρει πολλά οικονομικά μέτρα για να καταφέρει να εγγράψει τον Μέσι. Χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να το καταφέρουν. Σήμερα δεν βλέπω τη μεταγραφή του εφικτή. Αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος, η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει ακόμα κινήσεις για να πάρει τον Λίο. Ακόμα περιμένουμε ένα βιώσιμο σχέδιο από τη Μπαρτσελόνα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουν. Σίγουρα μπορεί να πουλήσουν κάποιους παίκτες, αλλά έχουν κι άλλους που πρέπει να εγγράψουν», είπε σχετικά ο Τέμπας.