Η Ίντερ προετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τη Μπενφίκα έχοντας μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Champions League μετά τη νίκη της με 2-0 στη Λισαβόνα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει και ηρεμία στις τάξεις της, όπως έδειξε η ένταση ανάμεσα σε Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς και Αντρέ Ονάνα στην προπόνηση.

Οι Μιλανέζοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να περάσουν στους ημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, αφού στη Serie A η ομάδα είναι στην 5η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League. Παράλληλα, υπάρχουν δημοσιεύματα για αποχωρήσεις διαφόρων παικτών το καλοκαίρι και ένας εξ αυτών φέρεται να είναι ο Μπρόζοβιτς.

Ο Κροάτης χαφ, λοιπόν, ήταν ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών, αλλά όχι για καλό λόγο, στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (18/4), αφού παραλίγο να παίξει ξύλο με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα Ονάνα, ο οποίος έπεσε με δύναμη πάνω του ενώ οι Νερατζούρι έπαιζαν το κλασικό «κορόιδο».

Κάτι που δεν άρεσε στον Μπρόζοβιτς που αντέδρασε, αλλά ο Ρόμελου Λουκάκου έπαιξε τον ρόλο του «πυροσβέστη» και βοήθησε ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.