Η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Super League 2 και τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά, αφού στο 48ο λεπτό οι οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή στις εξέδρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν μάχες σώμα και σώμα και διακοπή του παιχνιδιού, η οποία έγινε οριστική στη συνέχεια .

Ο αγώνας ήταν στο 48ο λεπτό και η ΑΕΛ ήταν μπροστά με 2-1 στο σκορ, όταν ξαφνικά οπαδοί της που ήταν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο παραβίασαν μία πόρτα και κινήθηκαν προς αυτούς των γηπεδούχων, με τους οποίους ήρθαν σε επαφή.

Αμέσως υπήρξε διακοπή του αγώνα και επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όντως έγινε αυτό, με τον αγώνα πάντως να καθυστερεί να αρχίσει ξανά λόγω της παρουσίας οπαδών της ΑΕΛ στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου. Ο διαιτητής ζήτησε εκκένωση του γηπέδου για να αρχίσει ξανά το παιχνίδι, έχοντας στείλει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες, αλλά τελικά αποφασίστηκε η οριστική διακοπή λίγη ώρα μετά αφού η αστυνομία δήλωσε αδυναμία στο να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού αν αυτό ξανάρχιζε.

Πεδίο μάχης το Πανθεσσαλικό στον αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ

Posted by Magnesiasports.gr on Friday, April 7, 2023