Ο Ροναλντίνιο έγραψε τη δική του ιστορία στη Μπαρτσελόνα ως ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της και ο 18χρονος γιος του, Ζοάο Μέντες Μορέιρα, εύχεται να καταφέρει να βαδίσει στα χνάρια του, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα Κ19 του συλλόγου.

Στις 2 Μαρτίου είχε γίνει γνωστό ότι ο γιος του Βραζιλιάνου παλαίμαχου άσου υπέγραψε στους Καταλανούς αφού είχε εντυπωσιάσει την περίοδο της δοκιμής του τώρα, ένα μήνα και κάτι μέρες μετά, έκανε και το ντεμπούτο του.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάο Μέντες Μορέιρα, ο οποίος είναι επιθετικός, αγωνίστηκε στο φιλικό τουρνουά Mediterranean International Cup και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος δεξιά, αριστερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, κάνοντας και κάποιες ενέργειες που έδειξαν ότι όντως… έχει τα γονίδια.

Και αφού έγινε και η πρώτο του εμφάνιση, έστω όχι επίσημη, στόχος του είναι να τα πάει τόσο καλά από εδώ και πέρα ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2024.