Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και συζήτησε με τους παίκτες και τον υπηρεσιακό τεχνικό Ζοζέ Ανιγκό μετά από την παραίτηση του προπονητή, Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» είδε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) και με την παρουσία του εκεί, καθώς και την ομιλία του πως οι στόχοι του Ολυμπιακού μετά τα όσα συνέβησαν με τον Ισπανό τεχνικό δεν αλλάζει και πρέπει να παλέψουν για την επίτευξη τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως υπενθύμισε σε όλους τις ευθύνες τους για την ως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και αυτά που καλούνται να κάνουν ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό να παραμένει… ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ έχει και κάποιες ελπίδες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Επίσης συνομίλησε και τον Γάλλο κόουτς Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ (5/4) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Εξήγησε, επίσης, στους παίκτες πως η απόφαση του Ισπανού προπονητή να αποχωρήσει ήταν προσωπική, καθώς έκρινε ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει το σύνολο ώστε να βρεθεί εκεί όπου μπορεί σύμφωνα με το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ, αλλά και τις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου κλαμπ.