Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1 με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να κάνει βήμα παραμονής, παρά το γεγονός όμως ότι προηγήθηκε στο 70′ με τον Βινίσιους δέχθηκε την ισοφάριση στο 81′ από τον Κιάρτανσον και το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Βοιωτούς να παραμένουν μέσα στο άγχος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το βαθμολογικό κίνητρο, οπότε λογικό ήταν να μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 8′ με το σουτ του Νίκα που κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Γενικά οι Βοιωτοί διατηρούσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 20λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κάποια μέτρα στη συνέχεια.

Οι Περιστεριώτες έγιναν απειλητικοί στο 26′ με τη σέντρα-σουτ του Κλωναρίδη που έβγαλε δύσκολα ο Γκροφ, για να ακολουθήσει στο 33′ η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους και ήταν για τους γηπεδούχους, με το δυνατό σουτ του Γιαννιώτα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο και άγγιξε το γκολ στο 51′ με το δυνατό σουτ του Γερεμέγεφ που κατέληξε στο δοκάρι, με την πίεση να συνεχίζεται και στα επόμενα λεπτά και τον Γερεμέγεφ να έχει νέα ευκαιρία στο 68′, όταν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά, όμως, όλα πήγαν καλά για τους γηπεδούχους, αφού ο Βινίσιους με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Νταμπό, έκανε το 1-0.

Το μόνο που είχαν να κάνουν από εκεί και πέρα οι Βοιωτοί ήταν να κρατήσουν το σκορ και να πάρουν μια υπερπολύτιμη νίκη, αλλά στο 81′ ο Κιάρτανσον, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του ως αλλαγή, έκανε το 1-1 από κοντά μετά την κεφαλιά-πάσα του Ρομπάιγ, δίνοντας τον βαθμό στον Ατρόμητο και στερώντας δύο από τον Λεβαδειακό.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Παναγιώτου (46′ Γερεμέγεφ), Μεχία (85′ Μπελμόντ), Χάμοντ (46′ Νταμπό), Νίκας, Γιαννιώτας (61′ Σακό), Σαχπεκίδης (76′ Βρακάς).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76′ Κιάρτανσον), Γκονθάλεθ, Φριτζόνσον (69′ Οικονομίδης), Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (69′ Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (82′ Τζοβάρας).