Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το Μαυροβούνιο αφού ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2006-07, διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και δίνει πλέον μάχη με τον καρκίνο έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Ντελίμπασιτς είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2006 στην Ένωση ως δανεικός από Μαγιόρκα και μπορεί να μη στέριωσε στην Ελλάδα άφησε όμως μόνο φίλους. Φίλους που πάγωσαν τώρα με τα νέα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο 41χρονος Μαυροβούνιος πρώην επιθετικός διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε επέμβαση και είναι πλέον σε διαδικασία ανάρρωσης έχοντας μπροστά του μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Μια μάχη στην οποία δεν θα είναι μόνος αφού θα έχει τη συμπαράσταση πολλών.

«Αντρίγια νίκησε για ακόμη μία φορά», έγραφε το πανό που κρέμασαν οι Μαυροβούνιοι στον αγώνα με τη Σερβία, «είμαστε μαζί σου στο πιο σημαντικό παιχνίδι και ξέρουμε ότι θα νικήσεις», έγραψε στα social media η Σοσιεδάδ στην οποία επίσης αγωνίστηκε και γενικά ο Ντελίμπασιτς λαμβάνει μηνύματα συμπαράστασης από παντού.