Η Μπαρτσελόνα πετάει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει θα την οδηγήσουν, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, στην πώληση τεσσάρων παικτών το προσεχές καλοκαίρι προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με το Financial Fair Play.

Οι Καταλανοί… έδωσαν μάχη το περασμένο καλοκαίρι για να καταφέρουν να δηλώσουν όλους τους παίκτες τους στη La Liga αλλά σε λίγους μήνες αυτό δεν θα είναι εφικτό αν δεν γίνουν κάποιες πωλήσεις.

Αυτό αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους για τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι είναι τέσσερις οι παίκτες που θα πρέπει να αποχωρήσουν και αναφέρουν και ονόματα. Γράφουν, δηλαδή, ότι ένας υποψήφιος για πώληση είναι ο αμυντικός Έρικ Γκαρθίακαθώς γίνονται συζητήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την απόκτηση του Ινίγκο Μαρτίνεθ.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός Πάμπλο Τόρε, ο οποίος είναι χαφ, είναι επίσης υποψήφιος για πώληση, όπως και οι επιθετικοί Άνσου Φάτι και Φεράν Τόρες. Από αυτούς τους δύο, σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μπάρτσα υπολογίζει να πάρει τα περισσότερα λεφτά ώστε να μην υπάρξει μετά απολύτως κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play.