Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καλεσμένος στο «The Daily Talk Show» του κωμικού Χασάν Μινάτζ και ο παρουσιαστής του ζήτησε να… «κράξει» άλλους σούπερ σταρ του NBA. Έτσι, ο «Greek Freak» ακολούθησε το σενάριο του σόου και «επιτέθηκε» στους Κέβιν Ντουράντ και Νικόλα Γιόκιτς, αλλά όταν του ζητήθηκε να κάνει το ίδιο και για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, απλά δεν… μπορούσε.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε με τον Γιόκιτς, με τον Γιάννη να διαβάζει τα λόγια που του είχε γράψει ο Μινάτζ, που ανέφεραν: «“Τζόκερ” (σ.σ. το παρατσούκλι του Γιόκιτς), πώς θα πας στους τελικούς όταν δείχνεις ότι δεν μπορείς καν να πας σε drive through μπεργκεράδικου;». Αμέσως, ωστόσο, ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι λατρεύει το παιχνίδι του.

Έπειτα, ήταν η σειρά του Κέβιν Ντουράντ. Ο 28χρονος Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είπε για τον άσο που πρόσφατα πήρε μεταγραφή στους Φοίνιξ Σανς. «Συνεχίζεις να πηγαίνεις σε “υπέρ-ομάδες” για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα. Ας δουλέψουμε μαζί καμιά φορά για να σου δείξω πώς είναι να κουβαλάς την δική σου ομάδα!». Ο Αντετοκούνμπο, όμως, αυτομάτως άρχισε να επαινεί τον Ντουράντ χαλώντας το… αστείο του Μινάτζ. «KD (σ.σ. το παρατσούκλι του Ντουράντ), είσαι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ. Σέβομαι το παιχνίδι σου, δίνεις το παράδειγμα εδώ και 15 χρόνια, ήσουν ο αγαπημένος μου παίκτης όταν μεγάλωνα και σέβομαι το παιχνίδι σου», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο.

Κλείνοντας, ο Γιάννης κλήθηκε να πει κάτι και για τον ΛεΜπρόν, αλλά δεν έφτασε καν εκεί, λέγοντας: «ΛεΜπρόν, λατρεύω το παιχνίδι σου φίλε. Είσαι ο “βασιλιάς” για κάποιο λόγο. Είσαι ο GOAT (σ.σ. ο καλύτερος όλων των εποχών), μόλις έσπασες το ρεκόρ πόντων στην ιστορία. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις. Έχεις ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους».