Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο παίκτης με την πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση, προς το καλύτερο, στη φετινή ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που το παρατηρούν και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, με τη Ντόρτμουντ να προστίθεται σε αυτές αφού τον παρακολούθησε από κοντά στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και έμεινε ικανοποιημένη από όσα είδε.

Ο 25χρονος άσος από το Τρινιντάν και Τομπάγκο ήταν εξτρέμ και έγινε φορ φέτος στην Ένωση από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτόν και δικαιώνεται. Όπως δικαιώνονται και οι άνθρωποι της Ένωσης, οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει δίνοντας… καλά λεφτά, υπολογίζοντας ότι θα έρθει η μέρα που θα πάρουν πολύ περισσότερα από την πώλησή του.

Το πότε θα γίνει, όμως, αυτή η πώληση δεν το ξέρει κανείς. Όπως αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ το gazzetta.gr, η Ντόρτμουντ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που παρακολουθούν τον Λιβάι, ο οποίος δεσμεύεται με την ΑΕΚ μέχρι το 2025. Δεν υπάρχει, δηλαδή, λόγος βιασύνης σε ό,τι αφορά οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του. Παρ’ όλα αυτά, δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να τα πουν για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Προς το παρόν, πάντως, ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν κρύβει στις συζητήσεις του με τους ανθρώπου του περιβάλλοντός του ότι νιώθει, επιτέλους, ευτυχισμένος στην ΑΕΚ, απολαμβάνοντας τη νέα εποχή στην οποία μπήκε η ομάδα αγωνιστικά αλλά και… γενικά, μετά την είσοδο στο νέο γήπεδο.