Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 1 διεκόπη τελικά χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στη συζήτηση που έγινε για την κατανομή των χρημάτων από τα κέρδη του Στοιχήματος, αφού η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν ψήφισε υπέρ της πρότασης του Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ομοφωνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Λίγκας, ο Μαρινάκης στην επίσημη τοποθέτησή του είπε τα εξής…

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι.

Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

Από εκεί και πέρα, στην ψηφοφορία που ακολούθησε και από την οποία απουσίαζε η ΠΑΕ Βόλος, όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων όπως και αυτός της ΕΠΟ ψήφισαν υπέρ αλλά η ΑΕΚ ψήφισε κατά και αυτό αρκούσε ώστε να μην υπάρξει ομοφωνία, άρα και απόφαση, με αποτέλεσμα τη συνεδρίαση να διακοπεί.