Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1 με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη ώστε να πιάσει, έστω με παιχνίδι περισσότερο, την ΑΕΚ στη 2η θέση, αλλά παρά το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες για να σκοράρει δεν τα κατάφερε ποτέ και στις καθυστερήσεις μάλιστα λίγο έλειψε να το δεχθεί κιόλας, αφού οι Κρητικοί είχαν δοκάρι, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πρέσαραν ψηλά, είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν συνεχώς στην επίθεση, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη πλευρά να είναι σε θέση άμυνας και να ψάχνουν κάποια αντεπίθεση για να κάνουν έτσι τη ζημιά. Στη συνέχεια, όμως, ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 32′ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με τον Ντίκο αλλά ο Κοτάρσκι είπε «όχι» και κράτησε το 0-0.

Αυτή ήταν η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί για κάτι καλύτερο στην επανάληψη αλλά να έχει πρόβλημα απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των Κρητικών. Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να βάλει και τον Τόμας στο 65′, παίζοντας με δύο επιθετικούς και στέλνοντας τον Α. Ζίβκοβιτς σε θέση αριστερού εξτρέμ.

Από εκείνη τη στιγμή οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και στο 75′ πλησίασαν στο γκολ με το σουτ του Ολιβέιρα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μανδάς. Ο χρόνος, πλέον, πίεζε τον ΠΑΟΚ που αύξησε την πίεσή του και στο 88′, σε φάση διαρκείας, απείλησε με την κεφαλιά του Αουγκούστο, για να ακολουθήσει στο 90′ η μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμας, τον οποίο πρόλαβε ο Μανδάς μετά το «σκάψιμο» του Αουγκούστο.

Ένα λεπτό μετά, στο 91′, η Τούμπα ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει στο σουτ του Ολιβέιρα εντός περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε πολύ μεγάλη επέμβαση και αμέσως μετά, στο 93′, οι Κρητικοί άγγιξαν το 0-1 στην αντεπίθεση αλλά ο Περέα, μετά την πάσα του Ντίκο, έστειλε τη μπάλα εξ επαφής στο δοκάρι!

Έτσι, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τον ΠΑΟΚ να χάνει να πάει στους 36 βαθμούς, στο +1 από τον Ολυμπιακό, στο -2 από την ΑΕΚ και στο -6 από τον Παναθηναϊκό, με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας να έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (73′ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (65′ Μπράντον Τόμας), Αουγκούστο, Σβαμπ (73′ Ντάντας), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (72′ Γιαννούλης), Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο (56′ Περέα), Ντιουσέ, Τοράλ (72′ Νέιρα), Μπαλογιάννης, Ντίκο (93′ Τσιλιανίδης).