Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (3/1, 21:30) αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη για την 16η αγωνιστική της Super League, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» αποστολή και τον Ροντινέι, το πρώτο χειμερινό, μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών.

Στον αντίποδα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρσέλο και οι Α. Καμαρά, Σισέ, Μπα, Κούντε, Αμπ. Καμαρά, Μπόουλερ, Άβιλα, Λάιντνερ, Ντε λα Φουέντε και οι τραυματίες Βρουσάι, Βαλμπουενά, Βατσλίκ.

Η απουσία του Βραζιλιάνου αριστερού αμυντικού αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη αφού δεν είναι ούτε τιμωρημένος, ούτε κι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Βραζιλιάνος ήταν στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και σημείωνε κάποια όμορφα τέρματα με σουτ εκτός περιοχής ενώ σχολίασε στο ίδιο βίντεο: «Νιώθω καλά». Μάλιστα, στην ανάρτησή του σχολίασε και ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκας Βάθκεθ, λέγοντας: «Not bad», δηλαδή, «καθόλου άσχημα».

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ιωνικό συγκροτούν οι: Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Ουί Τζο Χουάνγκ.