Ο Παναθηναϊκός υπέστη τη 10η ήττα του στη φετινή Euroleague, αλλά δεν ήταν ακόμη μια ήττα. Το 95-71 από τον Ολυμπιακό στο «ΟΑΚΑ» προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο και άνοιξε μεγάλη πληγή στους «πράσινους» που έχασαν για 10η διαδοχική φορά από τους «ερυθρόλευκους». Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη νοοτροπία της ομάδας του.

«Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μας γι’ αυτή την εμφάνιση. Ζητώ συγγνώμη από τους 20 χιλιάδες ανθρώπους που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Εκτός από τα πρώτα λεπτά, το υπόλοιπο ματς ήταν πολύ κακό. Πρέπει να καταλάβουμε, παρόλο που είναι δύσκολο το γιατί δεν παλέψαμε. Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα, να μιλήσουμε γι’ αυτή την πολύ περίεργη εικόνα. Παίξαμε σχεδόν τριάντα λεπτά χωρίς φάουλ. Αυτά», είπε ο Μαυρβούνιος κόουτς στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την ολοκλήρωση του αγώνα εμφανώς εκνευρισμένος.

Συνέχισε λέγοντας: «Ήμασταν θλιβεροί στην άμυνα. Δεν γίνεται να παίζεις τέτοιο ματς χωρίς να παλεύεις, δεν το δέχομαι. Είναι πραγματικά πολύ περίεργο, πρέπει να το αναλύσουμε και να το συζητήσουμε μεταξύ μας. Θα τα αναλύσουμε όλα. Το να βγαίνω εκεί έξω και να παίζουμε μπροστά σε 20 χιλιάδες θεατές, είναι ευκαιρία για να δώσουμε και την ψυχή μας, αλλά…».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αφότου ανέλαβε τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ολυμπιακό και δεν τον έχει νικήσει σε καμία περίπτωση – μια για το Σούπερ Καπ Ελλάδας, μια για το πρωτάθλημα και πλέον και στη Euroleague.