Ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Κάουλι της Λουντογκόρετς, με τον Τύπο στη Βουλγαρία να υποστηρίζει ότι οι πράσινοι έχουν ήδη κάνει πρόταση για τον 27χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Ο Κάουλι γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά από μικρός μετακόμισε στη Γερμανία, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την Κολωνία. Ακολούθησε η άλλη ομάδα της πόλης, η Φορτούνα, για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στη Ντούισμπουργκ και στη συνέχεια στην Πάντερμπορν.

Από τον Ιανουάριο του 2020 είναι στη Λουντογκόρετς και οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τη βουλγάρικη ιστοσελίδα sportal.bg να υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι οι πράσινοι έχουν προσφέρει περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ στη Λουντογκόρετς.

Με δεδομένο ότι είναι βασικότατος, η ομάδα του θα τον παραχωρούσε μόνο με μια υψηλή πρόταση, γεγονός που κάνει και δύσκολη την περίπτωσή του για τον Παναθηναϊκό, όσο κι αν ο παίκτης αρέσει στους ανθρώπους του.