Η εθνική Αργεντινής προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ 2022 κόντρα στην Ολλανδία (9/12, 21:00) και μετά την προπόνηση ο Λιονέλ Μέσι και άλλοι διεθνείς της «αλμπισελέστε» μίλησαν ζωντανά στην πλατφόρμα Twitch με τον πρώην συμπαίκτη τους Σέρχιο Αγουέρο, που είναι, πλέον, μεγάλος… σταρ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με σχεδόν 250.000 χρήστες να τους παρακολουθούν, ο Σέρχιο Αγουέρο ρώτησε τον πολύ καλό του φίλο από ποιο σημείο των εγκαταστάσεων που διαμένει η Αργεντινή στο Κατάρ του μιλούσε. «Από το δωμάτιο μας», του απάντησε ο Μέσι. «Ρε μ… εσύ με βάζεις να κάνω το οτιδήποτε. Εγώ σε live streaming, δεν το φανταζόμουν ποτέ!».

«Ποιο δωμάτιο μας;», του είπε στη συνέχεια ο Αγουέρο. Οι δύο τους από τότε που ήταν έφηβοι μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές της εθνικής Αργεντινής. Πρώτα στο Μουντιάλ Κ-21, έπειτα στην εθνική, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Μονάχα στο Μουντιάλ του 2010 ο αείμνηστος Ντιέγκο Μαραντόνα, τότε προπονητής της Αργεντινής, τους χώρισε κι έβαλε τον Μέσι στο ίδιο δωμάτιο με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

«Ναι, φυσικά είναι το δωμάτιό μας. Αφού σε κάλεσα να έρθεις να κοιμηθείς εδώ», είπε ο Μέσι και ο Αγουέρο του απάντησε: «Ναι μου είπες, αλλά εδώ στο Κατάρ είμαι μαζί με τον γιο μου και δεν μπορούσα».

Η ανησυχία του Μέσι για την υγεία του Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο θα βρισκόταν στην αποστολή της Αργεντινής αν δεν σταματούσε το ποδόσφαιρο λόγω καρδιολογικής πάθησης που εντόπισαν οι γιατροί της Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι ενδιαφέρθηκε να μάθει πως είναι η υγείας του «Κουν».

«Τις προάλλες σε έβλεπα που ήσουν στις εξέδρες… Φίλε έχεις γίνει “τετράγωνος”, κάνεις βάρη ή έχεις παχύνει;», είπε ο Μέσι κάτι που εκνεύρισε τον Αγουέρο. «Όχι μωρέ μ… Φορούσα φαρδιά ρούχα. Και ναι μπορεί να έχω πάρει μερικά κιλά, αλλά δεν έχω ξεφύγει», του απάντησε.

«Σε ελέγχουν οι γιατροί; Μιλάς συνεχώς μαζί τους;», ρώτησε ο Μέσι. «Με ελέγχουν και πάντοτε ρωτάω αν θέλω να πάω για τρέξιμο ή να παίξω λίγο ποδόσφαιρο. Κάποια μέρα θα τα τινάξω, αλλά όχι τώρα», είπε ο «Κουν» αφήνοντας τον κολλητό του εμβρόντητο.