Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο όπου και θα κάνει μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης της Super League 1 μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022 και οι οπαδοί επιφύλαξαν αποθεωτική αποδοχή στην αποστολή έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει, φωνάζοντας συνθήματα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί των πράσινων είναι δίπλα στην ομάδα από την έναρξη της σεζόν και μετά τον εκπληκτικό πρώτο γύρο, με απολογισμό 12 νίκες και μία ισοπαλία, όλοι έχουν… τρελαθεί! Δεν προκαλεί εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι είναι συνεχώς δίπλα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του, είτε μιλάμε για Ελλάδα είτε για Κύπρο.

Απόδειξη, η υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει, με εκατοντάδες φίλους του Παναθηναϊκού να φωνάζουν ότι «η Κύπρος είναι πράσινη» και να ζητάνε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σκηνές που ενθουσίασαν τόσο τον Γιοβάνοβιτς όσο και τους παίκτες, αφού αντιλαμβάνονται συνεχώς ότι έχουν την απόλυτη στήριξη όλων και αυτό θα συνεχιστεί και στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο οποίο θα κριθούν τα πάντα.