Σε μια περίοδο που ακούγονται πολλά για τον Μαρσέλο και το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (28/11) για Ισπανία όπου η ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία, αφήνοντας έξω τους Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν έχει ικανοποιήσει με όσα έχει δείξει ως τώρα, μετά τη μεταγραφή του Σεπτεμβρίου που ενθουσίασε τους οπαδούς των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να θεωρείται υποψήφιος προς αποχώρηση τον Ιανουάριο.

Το αν όντως θα φύγει ή θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά αυτή τη στιγμή, αλλά η κίνηση του Μίτσελ να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για μίνι προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα (28/11) έχει τη σημασία της.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Άβιλα που δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τον Ισπανό προπονητή, ο Ντε Λα Φουέντε που θα επιστρέψει στη Μαρσέιγ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται οριστικά.

Αναλυτικά, οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Ακούσε το podcast του Newsbeast για τον Μαρσέλο και τον Ολυμπιακό