Ο Μαρσέλο βρέθηκε εκτός αποστολής τόσο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ. Στην πρώτη περίπτωση, ο Βραζιλιάνος έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του και με μια ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωνε πως ήταν πανέτοιμος να προσφέρει. Ο προπονητής του, βέβαια, είχε άλλη άποψη.

Το τελευταίο διάστημα, τα σενάρια για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιριστή δίνουν και παίρνουν. Ο Ολυμπιακός δε φαίνεται να ευθύνεται για τη μέχρι τώρα πορεία του μεταγραφικού του αποκτήματος και δείχνει πως προσπαθεί να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ώστε να μείνει στην ομάδα, τουλάχιστον για την πρώτη χρονιά του συμβολαίου του. Βρεθήκαμε με τον Παναγιώτη Παλλαντζά στο στούντιο του Newsbeast και γράψαμε ένα δεύτερο επεισόδιο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μετά το podcast του Σεπτεμβρίου «Εποχή Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: Πώς έκλεισε η μεταγραφή – Τι θα πει σε έναν παικταρά που μένει ελεύθερος του χρόνου;».

Μιλήσαμε για τα τρία σενάρια. Σενάριο 1ο (ενδεχομένως το πιο πιθανό): Ο Μαρσέλο φεύγει από τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο. Σενάριο 2ο (συγκεντρώνει πιθανότητες): Συνεχίζει στον Ολυμπιακό, παίρνοντας παράταση χρόνου. Σενάριο 3ο (το πιο μακρινό): Αποφασίζει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο έμπειρος αθλητικογράφος επισήμανε το κίνητρο που κρατάει ζωντανό τον Μαρσέλο και κλείσαμε με έναν απολαυστικό διάλογο για τον φίλο του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακούστε την ποδοσφαιρική συζήτηση με τον Παναγιώτη Παλλαντζά στο podcast του Newsbeast

Timeline

1:14 Γιατί πραγματοποιήθηκε συνάντηση Μίτσελ – Καρεμπέ με τον Μαρσέλο

2:25 Η διάθεση των «ερυθρολεύκων» να στηρίξουν με το μεταγραφικό τους απόκτημα

3:48 Τα πιθανά σενάρια για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

8:54 Η προσφορά του Μαρσέλο: Πώς βοήθησε για τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες

10:05 Γιατί ο Ολυμπιακός δε φέρει ευθύνη για την κατάσταση του Βραζιλιάνου.

Podcast Newsbeast

Παναγιώτης Παλλαντζάς: «Η ατάκα της Μπάγερν που γονάτισε την Μπαρτσελόνα – Κινδυνεύουν με χρεοκοπία οι Ισπανοί;»

Κωνσταντίνος Υφαντής: Τι συμφέρει την Ελλάδα: Νίκη ή ήττα Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία; – Πού θα υπερέχουμε για τα επόμενα 20 χρόνια

Στέλιος Φενέκος: Τι θα συναντήσουν οι Τούρκοι αν έρθουν νύχτα στην Ελλάδα; – «Γιατί δεν είναι μια απλή υπόθεση»

Θεμιστοκλής Μπάκας: «Οι 4 περιοχές της Αττικής που αξίζει να επενδύσεις και οι δρόμοι της Αθήνας που θα αλλάξουν εντελώς εικόνα»

Μαρίνος Σκανδάμης: Μπορεί ένας παιδεραστής να εκμεταλλευτεί το νόμο και να αποφυλακιστεί νωρίτερα; – Η θανατική ποινή και τα διλήμματα