Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από το Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ, αφού ένας 62χρονος οπαδός της Ουαλίας, ονόματι Κέβιν Ντέιβις, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (25/11) πριν προλάβει να πάει στο γήπεδο για το παιχνίδι με το Ιράν, με την επίσημη ανακοίνωση να κάνει λόγο για θάνατο από φυσικά αίτια.

Ο Κέβιν Ντέιβις ήταν στη Ντόχα μαζί με τον γιο του και φίλους του και σχεδίαζε να βρεθεί στις εξέδρες για το παιχνίδι της Ουαλίας με το Ιράν. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια, αφού τελικά έφυγε από τη ζωή, με το BBC Wales να μεταδίδει ότι ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια.

Την ίδια ώρα, το προξενείο του Ηνωμένου Βασιλείου στο Κατάρ προσφέρει βοήθεια στην οικογένειά του, ενώ και η Ένωση Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου Cymru, η οποία έχει ως αποσοτολή να βοηθάει τους οπαδούς στο Μουντιάλ σε ό,τι χρειαστούν, είναι δίπλα στον γιο του εκλιπόντος.

Ανακοίνωση για το γεγονός έβγαλε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας, εκφράζοντας τη θλίψη της και την πρόθεσή της να βοηθήσει την οικογένεια σε ό,τι χρειαστεί.