Το Ιράν νίκησε με 2-0 την Ουαλία και ελπίζει, πλέον, βάσιμα σε πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022, για το οποίο προετοιμάστηκε μέσα στο χειρότερο δυνατό κλίμα λόγω όσων γίνονται στη χώρα, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να αποθεώνει την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ λέγοντας πως αποτελούν παράδειγμα για τον ίδιο και ότι θα μείνουν στην ιστορία για το θάρρος τους.

Στον πρώτο τους αγώνα, όταν και έχασαν με το βαρύ 6-2 από την Αγγλία, είχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο της χώρας τους. Μια μορφή αντίδρασης, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, για όσα γίνονται στη χώρα τους.

Τώρα, στο δεύτερο παιχνίδι τους, οι Ιρανοί νίκησαν την Ουαλία και ελπίζουν ακόμη και σε πρόκριση στους «16», με τον θρυλικό Ιταλό τερματοφύλακα να τους αποθεώνει μέσω της ανάρτησής του στα social media.

«Θα μείνετε στην ιστορία για το θάρρος σας . Η σημερινή νίκη είναι ένδειξη ελπίδας και δύναμης για όσους στη χώρα σας αγωνίζονται για την ελευθερία. Για πολλούς ανθρώπους είστε ήρωες, για μένα ένα παράδειγμα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Μπουφόν.