Φιλικό κατά της Φτώχειας, ισόπαλο το ματς 2-2, όμως υπήρχε νικητής, και αυτός ήταν ο κόσμος. Το «Καραϊσκάκη» κατάμεστο και οι Έλληνες φίλαθλοι έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Η λάμψη των αστέρων ήταν η ανταμοιβή τους, όπως και η δήλωση του «μεγάλου», Ζινεντίν Ζιντάν: «Ξέρω πως η Ελλάδα περνά δύσκολες, όμως ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για τη θερμή συμπαράσταση τους».

Ζιντάν, Ζοάο Πίντο, Φαν Μπρόκχορστ, Ντε Μπουρ, Νούνο Γκόμες, Ίλιε έλαμψαν με την παρουσία τους, το πάθος τους και τα… μαγικά που δεν ξεχνιούνται, ωστόσο τιμητική είχαν και οι «ερυθρόλευκοι». Οι Καρεμπέ, Τουρέ (έπαιξαν και με τις δυο ομάδες) έβαζαν «stop» στη μεσαία γραμμή, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς θύμισαν την εξαιρετική αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού, ο Κοβάσεβιτς γέμισε την περιοχή, Αμανατίδης, Ανατολάκης «στρατιώτες» της άμυνας, Γιαννακόπουλος, Αλεξάνδρης πρόλαβαν να… καταπιούν χιλιόμετρα!

Τα γκολ του αγώνα

Ωστόσο, το… σοκ από τα δυο γρήγορα γκολ του Σα Πίντο (6’17’), απαντήθηκε από ένα πρόσωπο που συζητήθηκε αρκετά τις τελευταίες ημέρες, τον Κώστα Μήτρογλου. Ο νεαρός επιθετικός με τέρματα στο 22’ και το 52’ «σκότωσε» τον συμπαίκτη του, Νικοπολίδη (αγωνίστηκε σε όλο το ματς με την ομάδα του Ζιντάν) και μπορεί να μην έδωσε… βαθμούς, ωστόσο πήρε ώθηση για την συνέχεια!

Πηγή: gazzetta.gr