Ο Ολυμπιακός πέρασε από το γήπεδο του Παναιτωλικού με νίκη (0-2) χάρη στα πολύ ωραία γκολ των Πεπ Μπιέλ και Ματιέ Βαλμπουενά, σε ένα παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε και η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση, με τη μητέρα του αλλά και τον Κώστα Καραπαπά, εκ μέρους της διοίκησης, να του δείχνουν την απόλυτη στήριξή τους.

Ο Έλληνας άσος ήταν εκτός δράσης για μήνες και πέρασε ένα από τα πιο περίεργα καλοκαίρια της ζωής του, αφού ήταν προς αποχώρηση. Τελικά, όμως, αυτοί που αποχώρησαν ήταν οι προπονητές (Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν) και όχι ο ίδιος, με τον Μίτσελ να του δίνει τη δυνατότητα κόντρα στον Παναιτωλικό να πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα γήπεδα.

Μια επιστροφή που έγινε παρουσία και της μητέρας του, η οποία ήταν μαζί του μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο οποίο μπήκε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό, ενώ και ο Καραπαπάς, ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήγε στον Φορτούνη και του έδωσε ένα φιλί, δείχνοντάς του έτσι ότι όλοι στην ομάδα είναι μαζί του και περιμένουν πολλά από αυτόν στη συνέχεια.