Το θέμα που έχει προκύψει στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει παράπονα από τη διοίκηση και επιθυμεί να αποχωρήσει, εξακολουθεί να απασχολεί τον διεθνή Τύπο, ο οποίος δίνει συνέχεια σήμερα (12/10) αναφέροντας ότι ένα από τα πιθανά σενάρια είναι και αυτό της ανταλλαγής με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.

Ο Γάλλος επιθετικός ανανέωσε τον περασμένο Μάιο το συμβόλαιό του και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν αισθάνεται καλά στην Παρί και θέλει να φύγει.

Επιθυμία του, όπως αναφέρουν σε Γαλλία και Ισπανία, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί δεν θέλουν κάτι τέτοιο, αφού οι σχέσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι καθόλου καλές. Έτσι, στα γαλλικά ΜΜΕ υπήρξαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι Παριζιάνοι θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον Μπαπέ στη Λίβερπουλ, για παράδειγμα.

Δημοσιεύματα στα οποία δίνουν τώρα συνέχεια οι Ισπανοί, αναφέροντας ότι αυτή είναι μια πιθανή εξέλιξη, αλλά σε ανταλλαγή με τον Σαλάχ. Ο οποίος Σαλάχ δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα χρόνια.