Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβγαλαν την οργή τους στους παίκτες της ομάδας μετά τη νέα βαριά ήττα στον 7ο όμιλο του Europa League, αυτή τη φορά από την Καραμπάγκ με 3-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η απογοητευτική εμφάνιση και το αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές του Αζερμπαϊτζάν σε συνδυασμό με τη μηδενική συγκομιδή βαθμών ως τώρα στο γκρουπ που φέρνει την ομάδα σε δυσχερή θέση όσον αφορά στην πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού ή ακόμη και για να συνεχίσει στο Europa Conference League, προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» αποδοκίμασε έντονα τους ποδοσφαιριστές και ακούστηκε το σύνθημα «εεε, οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ» καθώς επίσης και το «εεε, οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Ο πρώτος που έγινε στόχος των αποδοκιμασιών, πάντως, ήταν ο Σισέ όταν έγινε αλλαγή στο 83ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Ματιέ Βαλμπουενά. O Σενεγαλέζος μάλιστα αντέδρασε κάτι που… έριξε λάδι στη φωτιά και οι αποδοκιμασίες έγιναν ακόμη πιο έντονες.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αναφέρθηκε στο περιστατικό: «Για το θέμα του Παπέ Σισέ εγώ δεν το είδα. Δεν είδα την κίνησή του αλλά μου το είπαν. Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει».

Αντιδράσεις και για τη συμπεριφορά των παικτών της Καραμπάγκ

Στο μεταξύ, αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού προκάλεσε και η συμπεριφορά των παικτών της Καραμπάγκ που έκαναν χειρονομίες, αλλά και με τον τρόπο που πανηγύρισαν τα γκολ τους.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του συλλόγου από το Αζερμπαϊτζάν, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, τόνισε: «Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει φόρτιση. Οι παίκτες μου δεν είχαν κάτι με τον Ολυμπιακό ή τον κόσμο του. Δεν είχαν την πρόθεση να κάνουν χειρονομίες. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό. Το είχα μεταφέρει αυτό και στους παίκτες».