Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού καθοδήγησε την εθνική Ελλάδας του τένις στη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στα πλέι οφ ανόδου για την πρώτη κατηγορία του Davis Cup, εις βάρος της Τυνησίας εκτός έδρας, πήρε το αεροπλάνο και πέταξε για Λονδίνο όπου θα λάβει μέρος στο Laver Cup.

Το Laver Cup είναι μια διοργάνωση που εδώ και χρόνια διοργανώνει ο Ρότζερ Φέντερερ και έχει αξία πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του τένις, νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί ως μέλος της Team Europe στον αγώνα με τον οποίο θα κλείσει την τεράστια καριέρα του ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε κι επίσημα το «αντίο» του από τους αγωνιστικούς χώρους σε ηλικία 41 ετών.

Στην αγγλική πρωτεύουσα, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ευρωπαϊκής ομάδας, που θα αποτελείται κι από τους Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς κι Άντι Μάρεϊ, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συναντήθηκε με τον Ελβετό θρύλο, αλλά και τον αρχηγό της Team Europe, έναν άλλο ζωντανό θρύλο του αθλήματος, τον Μπγιόρν Μποργκ.

Μάλιστα ο Τσιτσιπάς ανέβασε κοινή τους φωτογραφία συνδυάζοντας τα ονόματά τους στη λεζάντα: «Fedeborgipas» έγραψε συγκεκριμένα.

Το Laver Cup θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 του μήνα στην «O2 Arena» του Λονδίνου. Η ομάδα που εκπροσωπεί την Ευρώπη (Στέφανος Τσιτσιπάς, Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάσπερ Ρουντ, Ματέο Μπερετίνι, Άντι Μάρεϊ) θα αντιμετωπίσει τους επίλεκτους του κόσμου (Τέιλορ Φριτζ, Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Φράνσις Τιαφό, Άλεξ Ντε Μινάουρ, Τζακ Σοκ, Τόμι Πολ) σε τρεις μέρες που υπόσχονται μοναδικό θέαμα.