Ο Μαρσέλο είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα βρει απέναντί του τον Μπερνάρντ με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά, αφού είχαν υπάρξει συμπαίκτες στην εθνική Βραζιλίας, με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει κρύψει, μάλιστα, τη χαρά του όταν ο συμπατριώτης του είχε υπογράψει στους πράσινους.

Οι δύο Βραζιλιάνοι θα είναι πλέον αντίπαλοι στο ντέρμπι αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να είναι φίλοι. Και το γεγονός ότι είναι φίλοι είχε αποδειχθεί και όταν ο Μπερνάρντ είχε έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Τότε, λοιπόν, ένας από αυτούς που σχολίασαν την ανάρτηση του μέσου των πράσινων ήταν και ο Μαρσέλο, ο οποίος μέσω των social media μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στον Ολυμπιακό αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αναλύθηκε και στο σχετικό podcast του Newsbeast για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το σχόλιο, λοιπόν, του τότε ελεύθερου και νυν ερυθρόλευκου άσου ήταν το εξής: Είχε γράψει υπέροχο» και το είχε συνδυάσει με… καρδούλες, δείχνοντας τη χαρά του για τον φίλο του. Αυτόν που τώρα θα είναι… αιώνιος αντίπαλό του στην Ελλάδα.

Το σχόλιο του Μαρσέλο στην ανάρτηση του Μπερνάρντ για τον Παναθηναϊκό
Το σχόλιο του Μαρσέλο στην ανάρτηση του Μπερνάρντ για τον Παναθηναϊκό