Η μεταγραφή του Μαρσέλο, όπως είναι λογικό, έχει επισκιάσει τα πάντα στον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως έχει κι άλλες μεταγραφικές εκκρεμότητες και αυτές δεν αφορούν μόνο στην ενίσχυση της ομάδας αλλά και σε προτάσεις που υπάρχουν από την Ευρώπη για παίκτες του, με τη διοίκηση να έχει πει «όχι» για δύο και περιμένει κρούση για ακόμη έναν.

Στον Πειραιά, από αργά το βράδυ της Παρασκευής (2/9), αισθάνονται ότι είναι στο… Ρίο Ντε Τζανέιρο. Και είναι λογικό. Η μεταγραφή του Μαρσέλο, ενός θρύλου της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας κανείς δεν κατέκτησε περισσότερους τίτλους από τον ίδιο, είναι από τις σπουδαιότερες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια μεταγραφή που ενθουσίασε ακόμη και τον Λούκα Ντόνσιτς, ενώ πάρα πολλές αναφορές υπάρχουν και στον ευρωπαϊκό Τύπο. Λογικά, επαναλαμβάνουμε, όλα αυτά. Λογικό είναι όμως, επίσης, το να μη μείνει εκεί ο Ολυμπιακός αλλά να ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα θέματα.

Όπως, για παράδειγμα, αυτό των προτάσεων που γίνονται για παίκτες του από ευρωπαϊκές ομάδες. Ήδη, μάλιστα, οι Πειραιώτες απέρριψαν δύο. Η μία ήταν για τον Τόμας Βατσλίκ, τον τερματοφύλακα που έστειλε την ομάδα στους ομίλους του Europa League, και ήταν από τη Χιρόνα. Απορρίφθηκε. Η άλλη ήταν για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και επίσης απορρίφθηκε, αν και ήταν αρκετά καλή, όπως λένε στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Εκεί όπου περιμένουν ακόμη μία, αν δεν έχει γίνει ήδη, και δεν αναφερόμαστε στην Τραμπζονσπόρ και στη συνεχή προσπάθειά της για να αποκτήσει τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς

Οι θαυμαστές του Ραντζέλοβιτς

Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, για τον οποίο περιμένουν πρόταση στον Ολυμπιακό, είναι ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Το «περιμένουν», δεν σημαίνει ότι έχουν αποφασίσει να τον δώσουν και περιμένουν να εμφανιστεί κάποια ομάδα. Σημαίνει ότι έχουν ενημερωθεί πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο εξτρέμ και συγκεκριμένα από δύο χώρες: Την πατρίδα του και την Ισπανία. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πρόταση ή προτάσεις.

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, όλα θα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Από τον οποίο Ολυμπιακό, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποια δυσαρέσκεια για τον Ραντζέλοβιτς. Δεν είναι παίκτης που έχει τεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση. Εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση που θα κάνει τόσο τον ίδιο όσο και τους ανθρώπους της διοίκησης να σκεφτούν όλα τα ενδεχόμενα…