Μπορεί η σεζόν να έχει αρχίσει αλλά η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται για την ενίσχυσή του, με τη γαλλική εφημερίδα L’ Equipe να εστιάζει στους Πειραιώτες και να προαναγγέλει εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον Σαϊντού Σο της Σεντ Ετιέν, ο οποίος αρέσει στον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο υποβιβασμός της γαλλικής ομάδας στη 2η κατηγορία μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία για τις ελληνικές, αφού μετά την ΑΕΚ που απέκτησε τον Αρόλντ Μουκουντί για την άμυνά της, είναι πιθανό να πάρει παίκτη από εκεί και ο Ολυμπιακός.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η L’ Equipe, η οποία σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν δικό τους τον 20χρονο στόπερ, ο οποίος παίζει στην εθνική Γουινέας αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο, για ένα ποσό που θα φτάνει στα 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ενώ η Σεντ Ετιέν, όπως και στην περίπτωση Μουκουντί, θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Τις επόμενες μέρες, επομένως, θα φανεί αν όντως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει βάση ή αν ο Ολυμπιακός θα ψάξει αλλού για κεντρικό αμυντικό.