Μετά την εξασφάλιση της παρουσίας του στα πλέι οφ του Europa League, o Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κόνραντ δε λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ.

Ο 21χρονος διεθνής Αμερικανός εξτρέμ της «OM» φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να κλείσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και να συζητήσει για το συμβόλαιο που θα έχει στον Πειραιά. Ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα είχε προτάσεις και από άλλα κλαμπ – κυρίως από την Ισπανία – αλλά καθώς φαίνεται έχει πειστεί από το πρότζεκτ των «ερυθρολεύκων». Εκτός… απροόπτου, θα αποκτηθεί ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Κόνραντ δε λα Φουέντε θα ενισχύσει το ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν και παράλληλα να ενταχθεί στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 18 και 25 Αυγούστου για τα πλέι οφ του Europa League.

Την περασμένη σεζόν ο δε λα Φουέντε είχε ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές, ενώ υπέστη και δύο τραυματισμούς που περιόρισαν το χρόνο συμμετοχή τους στη Μαρσέιγ του Χόρχε Σαμπαόλι.

Παράλληλα, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει το θέμα κι άλλων μεταγραφών. Ελέγχει την αγορά ώστε να είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία ιδίως αν πρόκειται και πάλι για επιθετικό που να μπορεί να παίξει στα άκρα, ενώ ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ. Όλα αυτά, φυσικά, χωρίς να υπολογίζεται το ενδεχόμενο αποχωρήσεων βασικών παικτών.