Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα μετά την ήττα με 0-4 στο Καραϊσκάκη έχει κάνει πολύ βαρύ το κλίμα για όλους στην ομάδα, με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρου του Ρέντη για να μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν είναι απλά σε πολύ δύσκολη θέση μετά τον αποκλεισμό και μάλιστα με τέτοιο σκορ. Είναι, ουσιαστικά, τελειωμένος από τους Πειραιώτες, οι οποίοι είναι σε αναζήτηση αντικαταστάτη. Και το γεγονός ότι δεν έχει μέλλον στον Πειραιά ο Μαρτίνς, το κατάλαβε και στη συζήτηση με τους οργανωμένους οπαδούς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είπαν στον Πορτογάλο ότι το πρόσημό του είναι θετικό σε αυτά τα 4 χρόνια παρουσίας του, αλλά ο κύκλος του έκλεισε. Θα πρέπει, δηλαδή, να αποχωρήσει, τόσο για το καλό της ομάδας όσο και για το δικό του, αφού θα είναι κρίμα, όπως του είπαν, να χαλάσει το όνομά του, την προσφορά του σε αυτή την τετραετία με τα τρία πρωταθλήματα.

Παράλληλα, οι οπαδοί δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους και για τους παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει από εδώ και πέρα να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.