Σε διαπραγματεύσεις με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα την Αλ Φαγιά βρίσκεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον αραβικό κόσμο, ο Ολυμπιακός προκειμένου να της πουλήσει τον Τικίνιο, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μποταφόγκο.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε πριν ένα χρόνο στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών, χωρίς όμως να καταφέρει να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Από τις αρχές του καλοκαιριού, επομένως, υπήρχαν σενάρια περί αποχώρησή τους, για να φτάσουμε τώρα στις διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα από τη Σαουδική Αραβία, η Αλ Φαγιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τικίνιο και είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας εξασφαλίσει ήδη, προφανώς, το «ναι» του παίκτη.

Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του, αφού η Μποταφόγκο τον έχει ψηλά-ψηλά στη λίστα της, αλλά όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας, είναι εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να καταφέρει να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών. Έτσι, το φαβορί για την απόκτηση του Τικίνιο θεωρείται, πλέον, η Αλ Φαγιά.