Η σωστή προετοιμασία για τους αγώνες με Ολυμπιακό Βόλου και Ρόζενμποργκ είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για τον Άρη, σύμφωνα με τον Κούπερ. Τι είπε ο Αργεντινός για Ναφτί και Φαμπιάνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να ψάξουμε μία εκτός έδρας νίκη για να μας βάλει και πάλι σε τροχιά των υψηλών θέσεων του πρωταθλήματος. Πλέον απομένει λίγος χρόνος για το τέλος του πρώτου γύρου. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που τρέχει πάρα πολύ και εμείς θα πρέπει να υιοθετήσουμε μία ειδική νοοτροπία, γιατί είμαστε στα όριά μας σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει αρκετά την προσπάθειά μας γιατί ζητάμε μεγαλύτερη προσπάθεια από κάποιους άλλους παίκτες. Είμαστε πάντως αισιόδοξοι.

Έχουμε να παίξουμε πολλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η ομάδα πρέπει να έχει νικηφόρα νοοτροπία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παρά τις δυσκολίες πρέπει να κερδίζει τα παιχνίδια. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε ιδιαίτερη σταθερότητα, όμως είμαστε σε αρκετά καλή θέση. Θέλουμε λοιπόν να τελειώσουμε καλά τη χρονιά, ώστε να έχουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα με τη νέα χρονιά».

«Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν αποθεραπευτεί, μιλάμε για ένα ευαίσθητο σημείο. Σήμερα κάποιοι παίκτες μπήκαν να προπονηθούν. Όταν ένας παίκτης γυρίζει από την αποθεραπεία, πρέπει να μπαίνει προοδευτικά στην ομάδα. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τη γρήγορη επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών. Αυτή τη στιγμή πάντως σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας. Εγώ ίσως πρέπει να σκέφτομαι λίγο πιο μακριά για κάποιες γραμμές γιατί είμαι προπονητής, όμως για τους παίκτες δεν ισχύει αυτό».

Για τους Φαμπιάνο και Ναφτί:

«Σε ό,τι αφορά τον Φαμπιάνο είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Αποτελεί ξένο σώμα, αφού δεν προπονείται. Ο Ναφτί κάνει προπόνηση με την ομάδα και δεν θα ασχοληθώ με καμία φημολογία.

Από τη στιγμή που μιλάμε για προβλήματα της ομάδας που έχουν δημιουργηθεί από τραυματισμούς, γίνεται κατανοητό ότι θέλουμε και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπολογίζω ότι την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δούμε τι θα γίνει στο ρόστερ. Ακόμη τα πράγματα είναι πολύ οριακά, καθώς έχουμε πρόβλημα ακόμη και να βγάλουμε την αποστολή».

Επιστρέφουν οι τραυματίες
Ο τεχνικός του Άρη είδε το πρωί της Πέμπτης να προπονούνται κανονικά οι Σηφάκης, Κόκε, Χαβίτο, Κουλουχέρης, Ναφτί αλλά και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός εξτρέμ και οι προαναφερθέντες υπολογίζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βόλο το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγή: gazzetta.gr